Announcement

Collapse
No announcement yet.

15mm klockarmband

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • 15mm klockarmband

    Att Byta klockarmband är ett enkelt och effektivt sätt att ge din klocka ett nytt utseende och förlänga dess livslängd. För att göra detta smidigt och säkert behövs rätt verktyg. Den här guiden går igenom de viktigaste verktygen du behöver och hur du använder dem.
    1. Verktyg för att ta bort bandstift (Spring Bar Tool)
    Detta är det mest grundläggande och väsentliga verktyget för att göra en urarm. Ett bandstiftverktyg har två ändar: en V-formad ände för att ta bort bandstiftet och en speciell ände för att sätta tillbaka den. Genom att använda detta verktyg kan du enkelt ta bort bandstiftet från spetsen utan att skada klockan.
    2. Bandstift (fjäderstänger)
    Bandstift är ett litet metallstift som håller klockarmen på plats. Det är alltid en bra idé att ha lite extra bandstift till händerna, eftersom de lätt kan böjas eller gå sönder när man biter på armbandet. Detta kommer att avgöra den korrekta storleken på bandet för klockan.
    3. Verktyg för att ta bort länkar
    Mycket användbar för klockor med metallarmband. Det här verktyget hjälper dig att ta bort länken från armbandet så att den passerar perfekt på den dag som hanteras. Linkboard-taggar har en justerbar stift som drar ut bandstiften från länken.
    4. Bandkuddar (klockbandshållare)
    Bandkuddar är praktiskt för att hålla klockan på plats medan du arbetar under dagen. Detta minimerar risken för anmälan och andra skador på klockan. Bandspännen finns i olika material som plast eller gummi, och de har vanligtvis spår som håller klockan säker.
    5. Pinchet
    Pincerten är ett annat viktigt verktyg, speciellt vid hantering av små delar som bandstift. En fin pincert gör det lättare att placera banddubbarna rätt och undvika att de tappas bort.
    6. Skruvverktyg (skruvmejselsats)
    Alla armband för klockor, särskilt de med skruvstift, kräver en skruvmekanism för att få plats med armbandet. Dessa skruvkvarnar med olika storlekar och typer av skruvkvarnar är därför en bra investering. Detta gör att skruvmejslarna håller hög kvalitet för att undvika skador på skruvarna.
    Steg-för-steg-guide för byta klockarmband
    Designade verktyg och arbetsmiljö: Eftersom alla nödvändiga verktyg ligger nära händerna och arbetar på handleden är den mjuk för att undvika skador på klockan.
    För att ta bort det gamla armbandet: Använd ett bandstygnverktyg för att ta bort lösa bandstygn från planen. För i de v-formade ändarna mellan armbandet och botten och tryck försiktigt så att de fryser.
    Sätt i de nya banddubbarna: Placera de nya banddubbarna och sätt dem på det nya armbandet. Tills sitsen sitter ordentligt.
    Montera det nya armbandet: Använd bandstiftsverktyget för att fästa det nya armbandet på klockan. Var noga med att stiften klickar på plats ordentligt för att säkerställa att armbandet sitter. Justera längden (för metallarmband): Om du använder ett armband av metall, lägg till en länkremsa för att ta bort länken tills armbandet passar perfekt på handtaget.
    Slutsats
    Till en början kan en klockarm vara läskig i början, men med rätt verktyg och lite övning blir det en enkel och avkopplande uppgift. Genom att följa den här guiden och använda verktygen ovan kan du ändra dagklockan och anpassa den efter dagens stil på Noltid.
    Besök Relia Sweden för att hitta ett brett utbud av klockarmar och verktyg för att tillverka urarmar. Tur till mig ditt nästa klockprojekt!
    Plånbok
    Korthållare
    Läder Plånbok
    Läder korthållare
    watchstrap
    Klockarmband
    urmakeriverktyg
    Byta spänne
    Nato armband
    Armband till klocka
    Boettöppnare
    klockarmband läder
    Klockband
    Verktyg för att byta klockarmband
    Klockarmband Stockholm
    Klockarmband Malmö
    Klockarmband Umeå
    Korthållare äkta läder
    18mm klockarmband
    20mm klockarmband
    22mm klockarmband
    24mm klockarmband
    spänne fjärilslås
    Klassiska klockarmband
    Vintage läder klockarmband
    12mm klockarmband
    14mm klockarmband
    16mm klockarmband
    13mm klockarmband
    15mm klockarmband
    17mm klockarmband
    19mm klockarmband
    21mm klockarmband


    ADD: R.Elia UR AB Lugnets Hage 5 44340 Gråbo, 559264-5526
    EMAIL: Kundservice@Reliasweden.Se
    Contact: 559264-5526
    Website: https://reliasweden.se/

Working...
X